Followers

Monday, March 28, 2011

Sindir menyindir

Penah tengok cter sindir menyindir tak? cter ni korang bole praktik kan dalam aktiviti harian korang kalo tak pun dok kat opis lagi baik punye...cter ni banyak segmen yg di lakon kan...kepala cter ni 3org raja lawak n d geng nyer A.Sauki.Syok cter ni...kalo tetiba korang tak suka seseorang samada cara dia wat keje ke or x ambik peduli tentang kebajikan korang ke especially bab keje tu better for you all tgk and praktikkan benda yg di lakonkan kat rancangan ni...SYOKKK...jangan tak tengok bagi yang belum tengok lagi...aku pn lupa tajuk sebenar cter ni...hehehe...cari je dlm youtube korang tu kalo tak tau ...nanti korang tau la...k...Sha La La La...

Sunday, March 13, 2011

Jeng JenG..




Assalamualaikum semua,dimulakan dengan Bismillah..semoga semua kita dimurahkan rezeki olehNya,dipanjangkan usia,dimudahkan segala urusan dan semoga sentiasa mendapat keredhaanNya dan mendapat rahmat dariNya..Insayllah...Amin..

Kepada sesiapa yang singgah di blog aku ni...aku doakan ape yang telah aku ayatkan kat atas ni tadi...dah singgah tu minta kesudian anda jerit kat shoutmix sebelah tu...free2 aku plak yang singgah kat tempat anda nanti,bak kate orang menziarahi sesama saudara tu mengikatkan silaturahim sesama kite...ok x...kalo tak ok...juz give ur comment to me...sha la la la...

Wednesday, March 9, 2011

HaPPy BirThDaY To Me...Sha La La La..


Powered by Widgia.com">Happy BesDaY To Me..Allah selaMatkAn Aku..Allah SelamatKan my Family..Allah SelamTkan UmaTMu....Aminnn. 
Powered by Widgia.com

Friday, March 4, 2011


huhu...inilah padahnya bila xigt diri tu ade Gastric..
Dah 2hari aku Gastric..teruk giler sgt2..kisahnyer begini..malam selasa yang lepas my hubby demand wat nasi goreng pedas..kalo pedas tu die nk laa pedas sesangat2..aku ni da la xsk pedas...tp terpaksa la mkn sekali pedas dgn c abg...mkn punya psal langsung xigt diri tu gastric...keesokan paginye...perut aku da stat memulas-mulas..rs loya n rasa xselesa semuanye ade...tp aku gagahkan juga p keje..blk dari kerje tu la perut aku semakin sakit...dalm kol 3pg lbh tu laaa...aku dah xthn lg daa..aku telah mengeluarkan semua makanan yang aku mkn mlm tu dengan bykknyeee...huhuhu...sakit sgt2..sehingga aku mengeluarkan air mateee...nasib bek my hubby faham...dia yang tolong wat nasi pagi tu bagi aku mkn alaskn perut aku yg kosong sebab dah muntahkan semua mknn tu...my babe pn terjaga sbb die tau mumy die skt...huhu..sedih tau...pas tu..pagi dlm kol5.30pg tu aku gagahkan diri utk mandi pg coz aku nk juga pg keje...walaupun my hubby mcm xkasi aku pg keje...lepas dah siap2 nk p keje tu,dah p anta my babe ke umah pengasuh tu..bru sekerat 2 jln dari umah tu aku cirit -birit plak...huhu...akhirnye...aku batalkan niat aku yg suci utk pg keje...waaaaa....sedihhh...inilah gastric aku yang ke 2nd time yg paling teruk aku rasa...ake rs nk ku tikam je perut aku ni ngn pisau...biar hlg rasa skt tu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...