Followers

Monday, March 28, 2011

Sindir menyindir

Penah tengok cter sindir menyindir tak? cter ni korang bole praktik kan dalam aktiviti harian korang kalo tak pun dok kat opis lagi baik punye...cter ni banyak segmen yg di lakon kan...kepala cter ni 3org raja lawak n d geng nyer A.Sauki.Syok cter ni...kalo tetiba korang tak suka seseorang samada cara dia wat keje ke or x ambik peduli tentang kebajikan korang ke especially bab keje tu better for you all tgk and praktikkan benda yg di lakonkan kat rancangan ni...SYOKKK...jangan tak tengok bagi yang belum tengok lagi...aku pn lupa tajuk sebenar cter ni...hehehe...cari je dlm youtube korang tu kalo tak tau ...nanti korang tau la...k...Sha La La La...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...