Followers

Monday, April 25, 2011

Doaku yang termakbul?

Gergerrr...walaupun hatiku melonjak gembira sangat-sangat dengar berita tu dari bibirmu tp aku kena control diriku..ecewah...padahal kalo bole aku nak cakap..YAHOO...bestnyerrr...http://www.emocutez.comtp aku berjaya control hormonku agar tak nampak excited sangat...yah...rasa pompuan melayu terakhir jer bunyi nyerr..kihkihkih...kalo betul-betul ape yang dicakap kan tu menjadi kenyataan...bahagianyer aku...Amin...moga benar-benar menjadi...aku tak kisah lah janji dapat keluar dari tempat yang penuh dengan kepura-puraan tok..nak tau ape sebenarnyer...jengjeng....http://www.emocutez.comkite sambung balik cerita ini pada next episod...Tatatititutu...http://www.emocutez.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...