Followers

Thursday, April 7, 2011

IFFa Demam

Ni cerita last 2weeks...aku my lovly husband,my cute baby Iffa,my mom n dad p ke Serikin..tau x Serikin kat ner?ha...tu sempadan Indon sana tak jauh pon dari bandar Kuch...about 1hour la smp la kat sn...

Cerita dia begini...hari tu ktorg p Serikin nk p jalan2 cuci mata...pas tu tgk la patung yang besar..ape lagi beli la satu for Iffa...ni ha besar nya...tak de la besaar sgt pon...sampai Iffa pon tak dapat nk peluk..hihihi

Tgk Iffa mcm suka je dgn teddy bear tu...Kalo Bab laga kepala memang Ifa suka...em....,nk tau ape lagi yang dia buat...tadaaaa...

Iffa sempat nek kuda kayu kat sana...smp berbuka baju..tgk tu...hahaha...hari tu panas sgt2...nasib bek bw payung besar...nk tau ape akibat pas tu?...jengjeng...

haaaa...tau tak ape ni...tgk la betul2 dan teka...kalo dapat teka dapat hadiah....hadiah senyuman dariku...lalalala...gerger...nk tau ape benda ni...Cak...COOL FEVER...sape punyer?of course IFfa Punyer...
Itulah kejadahnye pas p ke Serikin hari tu...Iffa kena demam...malam tido meragam...nasib baik meragam tak sampai pagi..tp aku pon terpaksa berkorban ape jua tok xp kerja...2hari lagi tu...waaahh...yelah cian tgk dia demam...selain demam tu GIGI Iffa tumbuh lagi,gusi jadi kembang..thats Y lah penyebab satu lagi dia demam kuat jugak...jadi ktorg p la klinik Child Specialist...ni la rupa Iffa,muka org sakit p klinik...macih COOL lagi tu...hahaha,siap masih bertampal Cool Fever kat atas kepala...


Iffa2..dah besar nanti Iffa Confirm gelak tgk wajah Iffa sendiri kat blog mummy ni...Mumy Syg Iffa...muah-muah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...