Followers

Thursday, May 26, 2011

Addin: Awas!! Pepsi Dan Coca Cola Pula Mengandungi Zat Ba...

Addin: Awas!! Pepsi Dan Coca Cola Pula Mengandungi Zat Ba...: "Keratan akhbar ini di bawah ini aku dapat kat blog PPIM , inilah agenda musuh-musuh Islam untuk meracuni hati-hati umat Islam supaya ja..."

Tuesday, May 17, 2011

Happy Besday Mala yang ke 24th

Citet yang cute ini ingin menyanyikan sebuah lagu untuk Mala...

Selamat Hari Tua...lalalala..Selamat Hari Tua....lalalala...Hanya untuk mala...lalalala...semuanya...lalalala...Malaaaa..laaa..Sha lalala

Here you are...

My Dream Become True?


Waaa...aku syok ngn kamera ni....Insyallah...mimpiku akan menjadi kenyataan...oneday...eee....

Wednesday, May 11, 2011

Pening kepala ku...Adoiiii...

Mak oi...pening kepalaku dengar mulut seseorang kat opis ni tak habis-habis dari pagi smp petang bercakap...ade je benda yang nyer nak cakap....tak penat ke bercakap dari pagi...heran tol aku...aku yang dengar pon bingit rasa lubang telinga aku nih...hampeh tol...nasib bek tak pekak...kalo dah hari2 dok bercakap mana la kerja tu nak siap...nasib bek senior dari aku...kalo tak...tau laa...nanti pandai plak cakap kerja tak habis itu la ini la...mana tak asyik bercakap je wat kerja....eeee....eh aku ni pandai mengata orang...janganlah aku jadi macam dia ni...Ya Allah,jauhkan aku dari sifat begini...Aminnn

Monday, May 9, 2011

Makku yang Sakit


Ni cerita minggu yang lepas...baru da masa untuk aku upload gambar yang aku ambik masa mak aku sakit...huhuhu...pakai kenangan dalam blog aku tok...hari jumaat yang lepas terpaksa ambik cuti rehat semata-mata untuk jaga mak aku kat hospital...mak kena tambah air dalam badan 3botol...dalam tengahhari baru mak boleh kuar..risau bila mak sakit...tok dah masuk berapa kali mak masuk hospital tambah air sebab tekanan darah mak tinggi..tekanan darah mak kira ok for bulan tok hanya seratus lebih jak..berbanding bulan2 yang lepas sampai mencecah 275...keadaan mak masa tu..memang tak bule nak fikir ape lagi da...badan pucat kuning,sejuk,muntah2...semua xbetul...aku dah fikir perkara buruk yang akan berlaku...mayb Allah masih sayangkan mak aku dan doa dari kami sekeluarga...aku doakan mak sihat sejahtera,dimurahkan rezeki dan supaya termakbul impian mak dan bapak untuk pergi Haji yang akan datang...Aminnnn...

Mak segala2 bagi aku walau sejaik manapun...aku lahir dari perut mak...mak yang besarkan aku...tanpa nya aku xlahir dibumi tok...huhuhuhu...

Aku doakan jugak...agar tali persaudaraan antara adik beradik aku akan kembali baik seperti orang lain...Ya Allh...aku mohon kepada Engkau tunjukkan jalan kebahagiaan kami sekeluarga...kembali bersatu...hindari kami dari hasutan syaitan yang suka memecahbelahkan persaudaraan kami sekeluarga...Aminnn

Sunday, May 8, 2011

SELAMAT HARI IBU

Masih tak terlambat untuk aku ucapkan selamat hari IBU untuk semua ibu-ibu di seluruh dunia ni...especially untuk ibu aku yang tersayang gilak2....aku?of course untuk aku sekali...huhuhuh...tak de yang meriah ponnn...cuma ku doakan semua insan umat islam terutamanya semoga anda dirahmati Allah selalu dan sentiasa mendapat petunjuk taufik dan hidayah dariNya...Amin..dan untuk ibu aku..aku doakan sentiasa sihat,dipanjangkan usia,dimurahkan rezeki dan happy always...i love you MOM...

Wednesday, May 4, 2011

EEeeeee......argggggrhhhhh....

geram tol la aku ngn situasi tmpt keje ctok....aku xfaham...bodo ke bengap ape....entah...bole budak yang junior dari aku msk dibagi komputer awal dari aku....tau la sama bangsa nya...kite bangsa melayu xdilayan...sial orang k$%^&^*(* tok...nak buat keje pon susah...ikut turn...eeeee.....geram...rasa nk cepat2 kuar dari ctok....b&^^%,,,,S*&^*^^%.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...