Followers

Thursday, June 16, 2011

coret2 rindu aku


Assalamualaikum semua....semoga dimurahkan rezeki dan diterima amalan anda semua untuk hari ini...aku happy sangat2 dari semalam lagi... baru hari ini nak coret ckit...ye lah...2minggu berjauhan ngn hubby,baru semalam dia balik...hilang ckit rasa rindu...lagi2 la Iffah..my lovly one..tengok je daddy dia terus nak melekat..sampai bab makan tak mau lagi da mummy nyer yang suapkan..semuanyer nak ngn daddy jer..tp kalo bab buang air besar...semua nyer mummy...huh...tp at least bole la relax2 ckit coz iffah tak de kacau mummy dia sangat...riuh rendah suara iffah kalo daddy dia ada...suka sangat menjerit-jerit...macam pandai bercakap jer...nak tunggu dia pandai berjalan ni tak tau bila la nak pandai,but i never give up nak bagi dia pandai berjalan...whatever it is...mummy sayang anak mummy and of course daddy nyer sekali...gergerrrr...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...