Followers

Thursday, June 9, 2011

"Just A Simple Giveaway By Areef"

Jom..JoM..ikut saya join segmen ini...KLIK DI SINI



Tengok hadiah kat bawah ni dulu...bule tahan beb...sesape yang minat mai ikut segmen ini...rugi tak join...
A Canon Pixma small towel

CD bacaan ayat-ayat suci al-Qur'an


Key-chain daripada Batam, Kepulauan Riau, Indonesia


[1] 1st kena buat satu tajuk dengan tajuk "Just A Simple Giveaway By Areef"
[2] Then, letakkan banner di atas di dalam entri tersebut dan backlinkkan ke entri ini
[3] Last, just tinggalkan komen dan link entri penyertaan anda di sini
That's it! Simple and easy...
[4] Hanya 3 pemenang saje yang akan dipilih berdasarkan hanya ade 3hadiah


Penyertaan boleh dihantar mulai jam 0200 petang/ 07 Jun 2011
Dan berakhir pada 0800 malam/ 12 Jun 2011
The result, as soon as possible, insya Allah

So, disebabkan giveway ni just simple and easy
Pemenang akan dipilih menggunakan random.org
So, korang tak payahlah buat yang susah-susah yer
Sebab tema giveaway ni pun "just a simple"
Selamat mencuba!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...