Followers

Thursday, June 2, 2011

Assalamualaikum dan selamat pagi semua...ha...hari ni aku nak try join contest yang blogger ni buat....waaa....insyallah dapat....1st time join contest macam ni...nak support gak segmen2 macam ni...mana tau da rezeki...tgk je hadiah yang di sediakan kat bawah tu...jeng2...kat sini payah nak dapat tu...kalo menang dapat jugak hadiah dari seberang nun jauh di sana...





















kalo korang nak try contest ni mai la ramai2 serbu blogger ni...lama lagi 14June ...da masa lagi kalo nak join....



Ok, utk kengkawan semua, jom join GA ni.. KLIK DISINI ok kalau nak join..Syarat2 join GA ni:

1. Buat 1 entry paling kretif pasal giveaway ni dengan tajuk

"GiveAway EdY : Jangan Main-main!"...



(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)


2. Jadi follower blog penganjur GA...ni semestinyer..
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorang blogger dan make sure dieorg tahu...

So...orang yang aku nak ajak sekali ni erm...kalo tak bukan kengkawan aku sendiri...
miss ella and miss azza
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...