Followers

Monday, August 22, 2011

Dalam hati ko ade dengki ngn aku?



Hari ni aku tiba2 terasa sakit hati dengan member opis yang duduk sebelah aku nih...tertanya2 ade jugak nape la tetiba je dia putuskan line Internet kat komputer meja aku tu n dia curi letak kat meja dia plak....maklum la aku tak duduk kat meja aku hari nih tolong orang kat kaunter..senang la dia p curik...e...geram sesangat...tak gtau plak tuh...selama nih tak de inisiatif pon nak connectkan benda tu dalam komputer dia...bila dia dpt tau kite bole online senang2 je dia p ambik n cucuk dalam komputer dia wayar xtensen tuh...mana tak aku geram...Mangkuk ayun kot selama dia duduk kat meja dia tu tak tau bole connect n ade wayar 4 connect...
Yelah...bila kite dok situ n cari inisiatif 4 connect 2 IT...dia plak senang2 p curik terus dari meja kite...nampak sgt tak tau pe benda lama dok kat opis nih...aku baru je dok pindah sini...e....menyampah nyer....


kalo info ngn kite tak pe gak...kt tak kisah...ni tak...menyakitkan hati...jeles ape kite online dia tak bole...
bole kate aku tak berapa ngam la ngn diaorang nih...semacam je ngn aku...almaklumla aku baru lagi...senang2 dia la p curik taik kucing dia...

even aku ni jenis annoying...terasa jugak bila orang buat mcm tuh...
Aku cuba nak selesakan diri aku ngn diaorang...tp tak leh g...diaorang nih mcm takut kite lebih up dari diaorang nih...

juz some of them yang bole ngam ngn aku nih..

Ape pendapat korang orang yang jenis macam nih...dgn slumber yeah2 dia wat do no pas ambik wayar xtensen tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...