Followers

Thursday, August 11, 2011

Happy never Ending

Assalamualaikum...selamat pagi dan salam sejahtera semua sekali...semoga pekerjaan anda hari ini membawa berkat dan diredhai Allah...Aminn...Ermmm..Hari ini even keje melambak tp hati aku tetap happy sebab esok nyer dah cuti...erm..mcm tak terasa je masa berlalu...kejap je p keje nih...makin naik tahun makin cepat masa berlalu...tak terasa diri nih dah tua....kuikuikui...tp yang tak syok petang jumaat ni nanti confirm jem giler kat jejantas nak balik umah...ish2..erm...nak citer nyer...semalam nak balik umah...ade la orang tu nak turun dari bangunan tempat parking kereta.bawa kereta la semestinyer....swap jer kad parking tu...tooot....crash ckit sisi pintu kereta....tak sempat nak elak lagi da dinding bangunan sebabnyer lorong keluar tuh memang kecil...kuikuikui...sampai sekarang tak gtau lagi kes tu ngn hubby....gergegrgerr...(takut kena marah...)
Adoi....sape lagi kalo bukan aku....eeee....
Bia lah...hubby sendiri perasan nanti baru gtau....hihihih...
nampak gaya tak lama lagi kena tukar kereta baru la...Whatever...k laaa..nak rehat dulu...chow...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...