Followers

Thursday, October 13, 2011

Salam sejahtera semua...semoga hubungan anda dengan saudara dan saudari anda bertambah erat dan dimurahkan rezeki...sebelum tu..asssalamualaikum semua sekali...hehehe....

Pada geng2 aku kat luar sana tuh...aku jarang da on FB aku...jadi jarang dgr perkembangan korang semua...pada Izzati....aku chat jakkk...tgh bekerja keras nak tambah satu lagi ahli keluarga nih..huhuh...doakan aku yeah babe....

Izzati...Ko bila lagi nak kawin?na...tgk...soalan bonus da aku tanya nih....ye lah ko tanya kaba aku...

kalo tak dapat juak...cari jak orang sarawak nun...dok sarawak terus...gergerger...mun sik....Cinta di muka buku jak...or cinta di twitter....

aku harap ko baca luahan kata kate kite nih....

Deng izati...mun rajin holiday la skali skala kat ctok...ney tau...terserempak terjatuh terkedu bila terjumpa ternampak lelaki yang gitu2...ney tau terus berkenan terus terkenang...kahkahkahhh....

eh....iboh ambik ati gilak kata2 aku tok koh...

Izzati...ko cuti raya haji kelak kah?...balik johor ke?maybe aku balik johor...ney tau kami free ble p umah koh...tp x janji la..insyaallah..

eh...da perubahan ka kat opis nun jauh d sana?
aku...syukur da pindah ctok...x sakit jiwaa...tp aku rasa....x lama aku kat ctok...nak jadi datin katakan...xmau kerja jadi kuli lagi eh....hihihi....insyallah...semoga menjadi kenyataan ape yang aku impikan....Ape ye...?rahsia lok....lak mun dah menjadi kenyataan baru aku share n story ngn ktkorang...


Eee...x sabar na nak jd datin tok...kahkahkahkah..

Wednesday, October 12, 2011

Rindu...oh...Rinduuu...

Salam ukhwah untuk semua....semoga hari ini anda semua ceria dan dimurahkan rezeki olah Nya...Insyaallah....erm...entry aku hari nih....kat atas tu lah....hari nih ade relax ckit buat kerja tak macam 2hari lepas...boleh kate tak hadam makanan wat kerja...and now sempat wat coretan rindu kat blog kesayangan aku nih...hehehe...

Sebenarnya aku....rindu sesangat dengan impian yang aku dan suami ingin sangat tercapai...semoga rindu itu dapat digapai....semoga rindu itu menjadi impian...semoga impian itu menjadi kenyataan...yah....macam jiwang je bunyi RINDU aku nih...(sekali dengan nyanyi,...rindu.....rindu serindu rindunyaaa,namun engaku tak mengerti...ohhh...ohh)...gergerrr...siap menyanyi nak menyatakan rindu itu...

Apakah rindu itu sebenarnya?
///////?????????///////<<<<<<<<>>>>>>>

Secretsecretsecret.....

Rindu itu bila dah menjadi kenyataan nanti barulah aku share dalam blog kesayangan aku nih...

kalo dah tercapai siap ku letak gambar besar2 untuk aku nyatakan rindu itu nanti...

NANTI?sampai bilakah penantian itu?

Erm...??????/////????


Aku pon tak pasti...Insyallah...coming soon....pray for me...yeahhhh babe...


Erm....tak tercapai di kotak mindaku nih....kapan bilakah nanti.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...