Followers

Wednesday, October 12, 2011

Rindu...oh...Rinduuu...

Salam ukhwah untuk semua....semoga hari ini anda semua ceria dan dimurahkan rezeki olah Nya...Insyaallah....erm...entry aku hari nih....kat atas tu lah....hari nih ade relax ckit buat kerja tak macam 2hari lepas...boleh kate tak hadam makanan wat kerja...and now sempat wat coretan rindu kat blog kesayangan aku nih...hehehe...

Sebenarnya aku....rindu sesangat dengan impian yang aku dan suami ingin sangat tercapai...semoga rindu itu dapat digapai....semoga rindu itu menjadi impian...semoga impian itu menjadi kenyataan...yah....macam jiwang je bunyi RINDU aku nih...(sekali dengan nyanyi,...rindu.....rindu serindu rindunyaaa,namun engaku tak mengerti...ohhh...ohh)...gergerrr...siap menyanyi nak menyatakan rindu itu...

Apakah rindu itu sebenarnya?
///////?????????///////<<<<<<<<>>>>>>>

Secretsecretsecret.....

Rindu itu bila dah menjadi kenyataan nanti barulah aku share dalam blog kesayangan aku nih...

kalo dah tercapai siap ku letak gambar besar2 untuk aku nyatakan rindu itu nanti...

NANTI?sampai bilakah penantian itu?

Erm...??????/////????


Aku pon tak pasti...Insyallah...coming soon....pray for me...yeahhhh babe...


Erm....tak tercapai di kotak mindaku nih....kapan bilakah nanti.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...