Followers

Saturday, November 12, 2011

plan tak jadi kerrr...

Akhirnyaa....dapat juak aku luangkan masa utk mencoret2 sepatah dua dalam blog aku nih....waaa...rindu bangat...salam sejahtera semua blogger2 sekalian....semoga dipanjngkan usia dan dimurahkan rezeki semua....aminnn...
aku saje2 nak coret kat sini...dah lama biarkan blog aku tak d update kan....di tambahkan lagi rindu nih...kat opis da tak de masa lagi da nak mencoret...ape lagi nak melawat blog yang len...bz sesangat disebabkan tak cukup kakitangan da kat opis...banyak dah kena posting...tp yang masuk ganti tak de plk...tht y keje jadi banyak...huhuhu...
kat opis len plak cite nye...tak mesra alam tol la bdk kat opis nih...semua muka asyik nak serius je...pg2 je masuk keje da tgk ade muka yg masam mencuka...tak friendly langsung...bila dikenang balik kat opis lama beza sgt...tp kalo disuruh wat pilihan...ku tk nak pilih mana2 nk pilih berhenti je jawapnyerrr...wat bisnes sendiri...tak de orang nak bagi arahan ke ape...aku ble wat keputusan sendiri2...tp nak wat bisnes ni kena la plan btul2 kang tak jadi plak...so...aku tpaksa bersabar untuk masa yng ku pon tak pasti bila ble wat bisnes sendiri....nak buka Mc D..modal besar sgt...nak buka stesen petronas pun modal besar sgt...nak wat bisnes penternakan,tanaman...tak de tanah...tanah ade tp tak de geran...wat pe..silap2 kerajaan ambil balik tanah...tak ble nak cakap ape da nanti...nak buka kedai baju husband tak kasi...banyk saingan....jadi ape lagi yng perlu aku wat nih...?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...