Followers

Thursday, November 29, 2012

ada ku kisahhh

aku x pasti samada nya perasan c yang aku msh merajuk ngn nya...aku bia jak nya hari tok...bia padan muka nya..geram msh berbaki dlm diri aku...eeee......geram nyerrr....

Wednesday, November 28, 2012

hati yang terluka

tiada tempat selain dariMu ya Allah aku mengadu...cuma tmpt ni sekadar tmpt luahan ala kadar bagiku sdh memadai..yang slebihnya aku mohon kepadaMu ya Allah...insyallah...dlm tempoh terdekat nnt..hajatku pergi kerumahMu ya Allah akan tercapai..aku rindu padaMu ya Allah...kerana Kau lebih mengetahui apa yang tersirat dlm hati aku skrg nih..betapa sdih n pilu hatiku ni..cuma Kau sorg je tahu...

Monday, November 12, 2012

aku agent prudential bsn takaful

aslkm semua...semoga hari ini segala urusan dipermudahkn olehNya...erm...lama da aku tak melawat blog aku yang usang ini...ermmmm...ok lah..tajuk hari ini...aku nk share sj..nk gtau semua yang aku dh jd agent prudential bsn takaful sepenuhnyaaa...so...sesiapa yang nk beli insurans juz let me...jiz pm me at this no..019-3384214.. kami agensi al isra associate merupakan sebuah agensi yang mengutamakan kepentingan kehendak client dan kemampuan client...slain nak bagi kesedaran kepada client..sambil berdakwahlah kiranyaa... tak rugi sharing kebaikan yang ade. ..malah dapat pahala ape..kalo ambik isurans..sambil diri dicover...diprotect...duit yang dilabur terjamin...so...nak tahu lebih lanjut sila pm spt no diatas..or email me...kita wat appoinment..so sy ble terangkn lbh lanjut..xde commitment diperlukn...kalo juz nk mntk penerangn lbh lanjut pn xkisah...sy sk kalo semua orang ade ilmu ttg insurans...ade kesedaran...so xde la org pandang ringan n pandang serong ttg kbaikan insurand nyawa ni... ermmm...

Friday, June 22, 2012

Sabarku tak sabar

Selamat pagi semua...semoga dimurahkan rezeki anda semua..Insyaallah... hari nih aku sempat nk coret sedikit ceria ttg diri aku...erm....tak de cerita len punyaaa..aku ni gh tunggu hari...tp dah tak sabar nak lahirkan bb nihh...tak larat sgt daaa rasanyaaa....kalo ble saat nih jugak rasanya nak bb ni kuar..huhuhu..mcm mn laaa rupa bb aku ni yg suka menendang aku hari2....yg paling syok nyer ms nak tido waktu mlm...ms tuh yg len da tdo dia tdo2 lagi kat dlm tuh...nk ajak main lagi...fuhh...sampai rasa sempot,tak dpt nk bernafas rasanya... Ermmm..lain bb len la perangai nyaaa...Insyallah kuar nnt jadi bdk yang baik...yang dgr ckp mumy n dady nyaaa...Yang kakak nye plak...makin hari makin nak minta perhatian lebih..mcm tau je dia nak dpt adik...erm....tak de org lain yang jadi mangsa nye nanti...semestinyer dady nyer..anak dady katakan... Ok lahh...da stat sakit tulang belkaang da nih bila dok lama2...k laaaa...nak rehat2kan diri dulu...tatataa

Sunday, June 3, 2012

Terima Kasih SayangKu

Hari ni aku nak menceritakan kisah yang berlaku pad aku hari nihhh...Sepanjang pagi nih tadi aku memang tak larat sesangat..sakit pinggang,penat n letih tetiba...smp kakak Iffah pun aku tak terlayan...nasib baik dia memahami diri aku nih...nak dipendekkan ceritanyaaa..tengahari tadi baby dalam perut nih memang kuat sangat menendang smp xble nak baring lagi2 nak duduk..mcm2 cara aku wat supaya bb tak menendang aku kuat2..Saat tu lah..Kakak Iffah bertanya "mumy..nape mumy?mumy dik(sakit)?"...Saat tu aku terus mengalirkan air mata...Kakak Iffah mcm memahami situasi aku pada ms tu padahal umurnya baru 2thn lebih..terus dia ambilkan kain untuk lapkan air mata aku...aku terasa sesangat terharu..walaupun dia belum mengerti rasa sakit yang aku alami..terus dia cuba membantu aku dengan memicit tangan,kaki n dahi..sungguh..aku sgt bertuah mempunyai ank seperti Iffah...kecik2 da tau keadaan kite bila ada masalah...Sesungguhnya...kau adelah Anugerah Allah yang amat bernilai bagiku...Semoga...mumy dapat berikan yang terbaik untuk Kaka Iffah..Insyallah...Aminnn

Wednesday, May 30, 2012

TakdirNya...

Takdir yg menentukan...pertemuan dan perpisahan... Takdir jua yang menentukan segalanya... takziah bg kwn aku....rupanya aku nih byk ketinggalan dalam perkembangan semasa member2 aku kat luar...almaklum la...bz ngn keje...ngn anak..ngn husband... ade ms yang tak seberapa nih..aku simpati ngn ape yg telah terjadi....Insyallah..ade hikmah di sebaliknyaaa...Hopefully next time akan dpt jua akhirnya apa yang diimpikan oleh setiap pasangan masing2...Banyakkan doa semoga dikabulkan ape yang yang dihajatkan...Insyallah... Sungguh aku terperanjat ngn ape yang telah terjadi...maybe ape yang kita plan tak jadi spt yang dimahukan...tp don't giveup my frenz..ade ms lg n usaha lbh keras...jg diri n kesihatan lebih baikkk...setiap wanita berbeda kekuatan bdn nyaaaa...jd kena jg diri tu lebih baik...jgn push bdn utk buat keje,rasa penat je rht secukupnya..ok..especially utk frenz yang bernama Massuri...

Penattttt

Masa berlalu terasa cepat sgt..jantung dah terasa dup dap dup dap bila hitung hari nk due semakin dekattt...hhuhuuhuhuhu...badan dah terasa sgt penat....dah tak larat nk p keje....tp....wat ms nih sbr je laaa..seminggu 2 je lg g keje...bila dah nk beranak kali ke2 nih terasa sesangat la tkt...almaklum...dah tau proses beranak mcm mn...rasa seram sejuk je...ngerrrr.... mula2 dulu...1st time xpe gak...tak tau pe...smua blurr...skrg nih....gerrrrr....seram semcm...hrp..bersalin nnt xde mslh..berjln dgn lancar..bb cute sihat metal n fizikal....Aminnn.... Syukur sesangat dgn rezeki yg Allah bg nihhh...Semoga da tuah di sebalik kehadiran org ke-2 dlm klurga kuuuu...Amin

Monday, May 21, 2012

masa berlalu

Assalamualaiku...ya Allah lama betul da aku x update aku punya blog...da banyak sesawang dalam blog aku nih...huhuhu...hampir dekat nak setahun aku tak melawat blog aku...cian nyerrr...semenjak pindah nih memang bz giler...langsung tak de masa nak mencoret2 dalam blog nih...cian bebena...pejam pelik pejam pelik da pregnant 8bulan da aku nig....tak lama lagi dapat lagi sorang...haaa...ms tuh nnt aku da byk masa nak melawat blog aku n akan aku update semua gmbr2 terkini aku n family aku,insyallah...kengkwan dalam blog mesti da tak de nak jenguk blog aku sebab blog aku tk de cerita yang menarik ponnn...ok laaaa....aku tak de ms nk upload gmbr2 semasa,once aku da byk ms aku upload byk2 gmbr dlm blog nih...insyallahok...tatata
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...