Followers

Wednesday, May 30, 2012

TakdirNya...

Takdir yg menentukan...pertemuan dan perpisahan... Takdir jua yang menentukan segalanya... takziah bg kwn aku....rupanya aku nih byk ketinggalan dalam perkembangan semasa member2 aku kat luar...almaklum la...bz ngn keje...ngn anak..ngn husband... ade ms yang tak seberapa nih..aku simpati ngn ape yg telah terjadi....Insyallah..ade hikmah di sebaliknyaaa...Hopefully next time akan dpt jua akhirnya apa yang diimpikan oleh setiap pasangan masing2...Banyakkan doa semoga dikabulkan ape yang yang dihajatkan...Insyallah... Sungguh aku terperanjat ngn ape yang telah terjadi...maybe ape yang kita plan tak jadi spt yang dimahukan...tp don't giveup my frenz..ade ms lg n usaha lbh keras...jg diri n kesihatan lebih baikkk...setiap wanita berbeda kekuatan bdn nyaaaa...jd kena jg diri tu lebih baik...jgn push bdn utk buat keje,rasa penat je rht secukupnya..ok..especially utk frenz yang bernama Massuri...

Penattttt

Masa berlalu terasa cepat sgt..jantung dah terasa dup dap dup dap bila hitung hari nk due semakin dekattt...hhuhuuhuhuhu...badan dah terasa sgt penat....dah tak larat nk p keje....tp....wat ms nih sbr je laaa..seminggu 2 je lg g keje...bila dah nk beranak kali ke2 nih terasa sesangat la tkt...almaklum...dah tau proses beranak mcm mn...rasa seram sejuk je...ngerrrr.... mula2 dulu...1st time xpe gak...tak tau pe...smua blurr...skrg nih....gerrrrr....seram semcm...hrp..bersalin nnt xde mslh..berjln dgn lancar..bb cute sihat metal n fizikal....Aminnn.... Syukur sesangat dgn rezeki yg Allah bg nihhh...Semoga da tuah di sebalik kehadiran org ke-2 dlm klurga kuuuu...Amin

Monday, May 21, 2012

masa berlalu

Assalamualaiku...ya Allah lama betul da aku x update aku punya blog...da banyak sesawang dalam blog aku nih...huhuhu...hampir dekat nak setahun aku tak melawat blog aku...cian nyerrr...semenjak pindah nih memang bz giler...langsung tak de masa nak mencoret2 dalam blog nih...cian bebena...pejam pelik pejam pelik da pregnant 8bulan da aku nig....tak lama lagi dapat lagi sorang...haaa...ms tuh nnt aku da byk masa nak melawat blog aku n akan aku update semua gmbr2 terkini aku n family aku,insyallah...kengkwan dalam blog mesti da tak de nak jenguk blog aku sebab blog aku tk de cerita yang menarik ponnn...ok laaaa....aku tak de ms nk upload gmbr2 semasa,once aku da byk ms aku upload byk2 gmbr dlm blog nih...insyallahok...tatata
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...