Followers

Thursday, November 29, 2012

ada ku kisahhh

aku x pasti samada nya perasan c yang aku msh merajuk ngn nya...aku bia jak nya hari tok...bia padan muka nya..geram msh berbaki dlm diri aku...eeee......geram nyerrr....

Wednesday, November 28, 2012

hati yang terluka

tiada tempat selain dariMu ya Allah aku mengadu...cuma tmpt ni sekadar tmpt luahan ala kadar bagiku sdh memadai..yang slebihnya aku mohon kepadaMu ya Allah...insyallah...dlm tempoh terdekat nnt..hajatku pergi kerumahMu ya Allah akan tercapai..aku rindu padaMu ya Allah...kerana Kau lebih mengetahui apa yang tersirat dlm hati aku skrg nih..betapa sdih n pilu hatiku ni..cuma Kau sorg je tahu...

Monday, November 12, 2012

aku agent prudential bsn takaful

aslkm semua...semoga hari ini segala urusan dipermudahkn olehNya...erm...lama da aku tak melawat blog aku yang usang ini...ermmmm...ok lah..tajuk hari ini...aku nk share sj..nk gtau semua yang aku dh jd agent prudential bsn takaful sepenuhnyaaa...so...sesiapa yang nk beli insurans juz let me...jiz pm me at this no..019-3384214.. kami agensi al isra associate merupakan sebuah agensi yang mengutamakan kepentingan kehendak client dan kemampuan client...slain nak bagi kesedaran kepada client..sambil berdakwahlah kiranyaa... tak rugi sharing kebaikan yang ade. ..malah dapat pahala ape..kalo ambik isurans..sambil diri dicover...diprotect...duit yang dilabur terjamin...so...nak tahu lebih lanjut sila pm spt no diatas..or email me...kita wat appoinment..so sy ble terangkn lbh lanjut..xde commitment diperlukn...kalo juz nk mntk penerangn lbh lanjut pn xkisah...sy sk kalo semua orang ade ilmu ttg insurans...ade kesedaran...so xde la org pandang ringan n pandang serong ttg kbaikan insurand nyawa ni... ermmm...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...