Followers

Wednesday, May 22, 2013

Siput vs kura kura

Hr ni mmg hr yg menyakitkan hati..penuh dgn ujian hati aku..mmg btol2 buat aku rs fadeup tahap gaban...al kisah c siput dan kura2..mn satu yg paling lembab?ble teka kan sapa yg lembab..
Aku kira member sblh tu mmg lembab dr segala lembab..rsnye lbh lembab dr siput dan kura2..skt hanya Allah yg tau...
Sape yg penah mengalami nyer..mesti rs apa yg aku rs...mcm besa bila buat keje berhadapan ngn public...nk proses permohonan..dgn public yg sesak..stress sesangatt...
Hr ni aku rs nk teriak bia satu dunia tau yg dia ni lembab tahap gaban..tp ngenang dia tu kura kura tua...tp sekura kura tua tu bab bsembang no satu..buat keje blkg..sembang d depan..tu yg keje mmg lmbt nk siap...nk tegur nnt kata kurg aja..x btegur sapa..bila dbia..mcm ni la jd nya...
Bab rht tghr..bmula la kisah...hr ni mmg buat aku skt jiwa sgt...dh la mesin panggil no rosak..kena pk mikeropon panggil no...satu hal...ms dia rht aku ble handle kaunter..terima permohonan baru hampir spuluh permohonan..bila turn aku rht..dh hbs rht..nk msk kaunter mn tak tkejut beruk dlm hutan..dia br terima dua permohonan...perghh...sejam reht tu beb..satu permohonan 1/2 jam terima..aku xtau dai buat apa..bsembang ka buat interview ngn public kat kaunter kot..mn x skt ati aku..rs ..eeee....geram sgt...bila kita msk kaunter..sibuk nk msk data bodo..msk data pn lembab..tergedik2..1/2jam jugak msk data...eee...rs nk...mmg sj buat lembab ke mmg lembab..bab bsembang je cpt...eee...geram nyer...
Mcm mn nk ckp ngn org mcm ni..aku xfhm..ya Allah..smoga Allah bg kelebihan cpt buat keje bg insan ni..buat dosa jak aku umpat dia..klo cter kat opis xgn..mest ade org yg tikam blkg...ee..ssh la klo org yg jns otak x bkembang ni...primitif sgr pemikiran...lbh negatif dr positif

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...