Followers

Wednesday, June 5, 2013

Meluat

Soalan yg paling aku rs nk lempang orang adalah...siti bila laki ko nk balik? Plzzz laa...penat sudah aku menjawap soalan yg sm n naik muak aku mdgr soalan yg sm...naik bulan turun bulan ade jer org tanya soalan yg sm..naik bulu aku dgr...plz2 sesangat...korang xpenah rs ape yg aku rs...klo korang penah rs ape yg aku rs..k..fine aku ble share my feeling mcm mn rs bjauhan bbulan lm nya...klo x penah rs...plz..juz shut up ur mouth la...klo laki aku balik pn...korg bkn nya dpt apa...manusia ni ms  aku ssh bkn nya igt...ms kita sng...ade la nk menyibuk...nk tunjuk ambk brt konon...tu yg aku rs myampah...so plz...aku merayu la...jgn penah sibuk jg kain org...jg kain sdiri la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...