Followers

Wednesday, September 18, 2013

Kawan mjadi lawan

Entry aku..erm....smua org ade kawan...of cos aku pn sm...tp apabila kt bkawan kawan bes je lakan..slalu jmp ok je..tetiba satu ahri tu mcm len mcm je..kt ble merasa aura negatif apabil tetiba diaorg cube mengelakkn diri dr kt..seperti ade something wrong yg tlah kt lakukan..erm..terasa jgk...but merasa pelik..eh ape yg aku telah buat ni haa...nape teriba je diaorg mengelak...itu soalan semstinya yg kluar dr benak fikiran aku...
Erm...mayb since aku ni no gomen anymore..aku being indipendence in diaorg jeles kat aku...?oh nooo....xble xble...x jd negatif person..think positif...ker sbb kerjaya aku ni mmg mcari org n kejar org diaorg pn takut nk dkt ngn aku...huhu....mmg kawan jd lawan mcm ni...diaorg mmg xnk melihat aku berjaya lebih dr diaorg...huhu..sedh gak...tp..aku kena wake up...let ms yg akn menentukn nya...no giv up..aku kena buktikn pd mrk...mayb one day bila aku dh berjaya kt ble tgk sape yg dtg bila gembira..n bila sedih sape yg bantu..ind

Huhu....don't be sad citet...ramai lg yg kat luar sn tu perlukn engkau..nk kan service kau..one day diaorg akn buka mata diaorg yg msh tertutup walaupn nampk tu..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...